Så jävla nöjd!

Idag vare tävling i Kallebäck (Göteborg). Det var bara en inofficiell tävling, men då den ändå var så pass nära så kunde jag lika gärna delta. Totalt var det tre lopp, två hoppklasser och en tunnelklass.
 
Hoppklass A gick hur bra som helst och vi kom på en 2-plats! Banan var lite klurig, men ändå med mycket flyt och många "springsträckor". Något vi dock måste förbättra är slalomen. Visst håller han ett måttligt tempo, men ska vi ha någon som helst chans i klass 3 måste vi få ett rinnande slalom, istället för bambiskutt-varianten. ;)
 
I hoppklass B gjorde vi ett kanonlopp, men som tyvärr resulterade i en disk på näst sista hindret. Tunneln stod något vinklad och vipps var Guy inne i fel ingång. Men jag är ändå satans nöjd med loppet! Hade jag  "bara" sprungit på andra sidan hade vi knipit 2-platsen i det loppet också.
 
Tunnelklassen bjöd på en riktigt krånglig bana. Dock inte för hundarna, men desto värre för förarna som skulle försöka komma ihåg hela banan på tjugo hinder varav alla hinder bestod av blå/gula tunnlar. Hm, det var inte lätt att komma ihåg, men när det väl var dags fanns inget annat än banan i huvudet och vi lyckades springa in på bästa tid och vann klassen.
 
Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med dagen! Guy sprang på av bara den (särskilt i tunnelklassen) och vi hade inga större bekymmer med banorna. Något vi testade idag, för första gången, var att jag sprang utan att min kära mor stod vid starten. Vi har alltid annars gjorts så att hon varit med då hundarna sprungit av banan (hehe) om de inte vetat vart hon är, men Guy sket fullständigt i henne och hade fullt upp med att springa ikapp mig på banan istället för att bry sig om vart hon var. <3
Så idag är Gangstern riktigt dyr och riktigt trött. Han låg, efter sina lopp, helt utslagen i buren och sov sig igenom resten av tävlingen. Som pris fick vi torkade lungor (väldigt smaskigt...) och hundmassage, något han definitivt är värd! Själv skulle jag inte heller tacka nej till massage, men hunden kommer ju före! Eller vad säger ni?! :P
 
 
 
 Videoklipp från loppen publiceras så snart jag laddat upp dem! ;)
 

Vad kul att det gick så bra! Jag var ju där och kollade eftersom en vi känner tävlade men jag tror inte jag såg dig. Tänkte inte på det i alla fall eftersom ja inte visste att du skulle tävla ;)
Sv; Tack! Tack för tippset, hade faktiskt inte tänkt på de! :D

Svar: Ja vi sågs säkert utan att veta om det. Men det kommer ju fler tävlingar! :D
Emma

Sv: ja det är verkligen perfekt!

Grattis till resultaten!! :D

Svar: Tack så mycket! xD
Emma

svar: underbar känsla efter man har tränat, jag håller med dig. Hihi inte svårt att vara morgonpigg när man börjar 13.10 och 12.20 rät lätt att träna före skolan då :) xx

Svar: Haha nice! Själv börjar jag 8 typ varje dag :P
Emma
Kom ihåg mig?