Gårdagen i hästväg

 
Hej!
Det blev ingen vidare bloggning igår då internet var upptaget så det blir desto mer update idag istället.
 
Torsdag
Igår blev det sovmorgon (första på veckor) och senare på eftermiddagen vare sommarhästarna som gällde. Bilen var tyvärr upptagen så det fick blir till att ta cykeln och trampa iväg till stallet. Att cykla en halv mil till stallet i 32C värme med nästan enbart uppförsbackar på ditvägen fick då verkligen svetten att rinna. Väl där bytte jag om (aldrig att jag cyklar i ridbyxor i den värmen!) och sedan mockade jag hela stallet. Totalt 10 boxar fulla med skit + halm! Snacka om att både armarna och benen var spaghetti efteråt!
  Något senare kom en kvinna i medelåldern som hette Andrea som skulle rida ut med mig. Hon var verkligen jättetrevlig! Vi pratade om allt möjligt. Hur det är bo i Sverige, hästarna, livet i Tjeckien osv. Min tjeckiska är ingen vidare men jag kan iaf gör mig förstådd. :)
  Först red vi dressyr på fältet och sedan ut en sväng längs med åkrarna. Den här gången red jag på ett 7-årigt sto vid namn Teasy. Hon var faktiskt jättekul att rida! Till skillnad från Zarca var hon mer "arbetsvillig" och gick fint i både skritt och trav. I galoppen blev hon något lång, men ändå helt okej. :) Dock var det satans mycket insekter ute. Då vi red på kvällen var det extra mycket, så mycket att det inte ens gick att skritta utan att bli uppäten. Fy fan vad jag hatar insekter!! De är små, vidriga, många och förbaskat intensiva. Hatar de av hela mitt djurvänliga hjärta!
  Efter att ha blivit nästan helt uppätna red vi ut en sväng. Mest trav men också en del galopp. Skönt att galoppera ifrån alla satans bromsar! Något senare duschade vi av de genomsvettiga hästarna, mockade (igen) och fodrade kvällsmål. Sedan vare bara till att ta cykeln och trampa halva milen hem igen. Åt en sen middag och slocknade innan midnatt. Rolig dag men snacka om att jag var helt slut efteråt!
Bloggning om dagen publiceras imorgon! Imorgon ska dessutom hela la familla ut på nya äventyr i Tjecklandet. Vi ska till en plats som är känd för att vara en resa tillbaks i tiden. Någon som har en aning? :P
 
 Teasy <3
 
 

Sv: Tack så mycket! Härlig blogg :)

Svar: Sv: Tack! :D
Emma

Jätte fin blogg har du! ❤
– sugen på att göra ett bloglovinbyte?

Svar: Tack! <3 Visst, jag är gärna med på bloglovinbyte! ;)
Emma
Kom ihåg mig?