Vart tog motivationen vägen?

Idag har det varit full rulle! Efter lite frulle sprang jag till stallet där jag red Dacke i pausen och fixade med Tenner. Idag var det tävlingsdags för stora hästen så hela manen var knoppade och hela han glänste från topp till hov! Tyvärr kunde jag inte följa med då jag skulle tävla hundarna på eftermiddagen, men jag tror iaf det gick bra för dem! ;)
 
 Efter att ha varit i stallet blev det en snabb lunch hemma innan det var dags att packa bilen + hunden och åka till Kungälvs Troya Horse Arena. Ska jag vara ärlig var jag faktiskt inte jättetaggad. Vet inte hur jag ska beskriva det, men agilityglöden har inte varit på topp det senaste.... Jag tycker det är jättekul att tävla och vi lyckas någorlunda bra på banorna, men lusten har inte funnits där.
 
Första loppet gick inte något vidare. Dålig start vilket ledde till 5 fel på tredje hindret, som skulle tas från andra hållet. Resterande del av loppet kändes segt. Jag joggade en halv mil framför Guy och det kändes aldrig som om banan skulle ta slut....
 
Andra loppet gick dock betydligt bättre! Den här gången startade jag med honom. Höll honom enda tills domaren gav oss startsignal. Sen släppte jag honom och kutade allt jag hade. Loppet gick super (förutom en evighet på gungan) och vi hamnade på en 4-placering! Men vart vi hamnade spelade egentligen ingen roll. Känslan efter loppet var bara SÅ JÄVLA BRA. Vi sprang båda för allt vi hade och trotts en del tidsförlust på gungan (där han satte sig på mitten) fick vi ändå en grym tid. xD
 
Vi behövde verkligen det där loppet! Den senaste tiden har det varit väldigt mycket i skolan (överdriver inte!) och stallet att agilityn inte har prioricerats. Sen spelar såklart vädret också in. Jag mår vara galen i agility, men även jag har mina begränsningar när det kommer till att träna i 5C och ösregn. Men nu när jag äntligen har höstlov ska vi allt dra upp till klubben och träna! Ska träna/tävla november ut och sedan blire långvila för Guy fram till slutet av januari. Ibland kan det faktiskt vara bra att vila sig i form! Hitta motivationen! ;)
 

 Kom ihåg mig?