Första träningen!

Nu är vi officiellt medlemmar i Kallebäcks brukshundklubb eller rättare skrivet "SBKs Göteborgsavdelning". Klubben ligger bara några mil hemifrån och med buss tar det ca 20min. Vilket är jätteskönt för då behöver jag inte anpassa mig efter när bilen är ledig, utan kan bara hoppa på Grön Express när jag får en stund över. :)
 
Idag var vi (jag o Guy) och tränade på klubben första gången. Vi har såklart vart där en del innan och tävlat, men det var första gången som vi tränade. På klubben var det "Öppen träning" från 19- ca 20.30 där man kunde träna allt från lydnad, rallylydnad, agility m.m Dock var jag tydligen den enda som skulle träna agility... Det fanns gott om människor där men i stort sett alla tränade lydnad.
 
Men då vi ändå hade tagit oss hela vägen till klubben (Guys första busstur!) så kunde vi lika gärna träna på det som fanns framme. Containern med agilityhinderna var i och för sig upplåst, men då jag inte hade någon större lust att bygga en hel bana själv, så nöjde jag mig med att enbart träna balanshindrena.
 
Det var i och för sig en av anledningarna till att vi åkte till klubben. Just för att träna balanshinder, eller rättare sagt gungan. Kontaktfälten sitter bra, men gungan jobbar vi på för fullt. Idag gick det faktiskt riktigt bra! Han sprang hela vägen upp, fixade kontaktfälten med två tassar på/två av och kutade sedan mot leksaken på mitt kommando. Jag höll dock i gungan, men släppte den allt tidigare ju snabbe han sprang upp på den. Målet är såklart att han ska klara den helt själv, men vi tar små, små steg, så kanske en dag klarar vi den klockrent... Nu har vi iaf en gungan inom ganska nära räckhåll att träna på. ;)
 

 
 

Kul! Ska du vara med på KM?

Svar: Tyvärr är jag bara D-medlem i Kallebäck så det blir inget KM. :/ Ska du delta? :)
Emma

Sv; Aha vad synd :( Nej, hade faktiskt tänkt att göra debut då men jag är på danstävling då så det gick inte ;P Vi får se om jag kanske är med på deras skojj tävling nu på tisdag :)

Vilken härlig bild!

Svar: Tack! :D
Emma
Kom ihåg mig?