Kass förare!

Idag bar det av till Tomtens Brukshundklubb, strax utanför Falköping. Åkte inte hemifrån förrän 7.30, men det var ändå en lång resa. Eller ja, två timmar är kanske inte jättelångt men då vi den senaste tiden mest tävlat i Göteborgsområdet känns det ganska långt. :P
  Första loppet var hoppklass 2 small. Det var en lätt springbana, men som resulterade i 5 fel i slalom. Jag tryckte ut honom för mycket så att han tog fel slalomingång. Dessutom gjorde jag ett ganska dumt vägval efter tunneln. Trodde att jag skulle vara snabbare än honom och lyckas klämma in ett blindbyte, men det blev inget vidare. Precis innan start fick vi också vänta  vänta och åter vänta på att "tidtagar-apparaten" skulle fungera vilket inte direkt resulterade i någon "explosiv" start. Men det är bara att gilla läget.
 
 
 
 
I agilityloppet hade vi bättre fart, men ännu ett dåligt vägval från min sida vilket ledde till en vägran. Jag var för otydlig i min handling. Resten av loppet gick iaf bra. Men satans vad arg jag är på mig själv! Visst, man kan inte alltid uppnå bra resultat, men jag borde som förare göra bättre ifrån mig än så här!
  Nä, andra bullar blire imorgon! Då startar vi två klasser igen på Tomtens Bk. (Tvådagars-tävling.) Då satan ska vi ha revansch! ;)
 
Tyvärr dog kameran i mitten av loppet,  strax efter vår vägran, så ni får se det i "två delar"
 
 
 
 Kom ihåg mig?