Träning och shopping!

Gårdagen tripp till 157 var kanske inte någon supervinst, men jag hittade iaf ett par snygga byxor till vintern. Något att variera jeansen med. :P Sedan blev det också en del träning på klubben. Jag byggde upp en kort bana på 11 hinder där de första fem hindrena var tagna från förra helgens klass 3-bana i Skareborg. Ingen lätt start, men vi satte den utan problem. Dock måste vi jobba på att hålla farten uppe, även i trixiga kombinationer, så det blev mycket belöning och korta sekvenser.
  Vi tränade också en stund på gungan och körde igenom slalom några gånger. Han börjar bli snabbare, men jag vet att han kan vara ännu snabbare. Om han bara lär sig att hoppa mer "framåt" än åt sidan så ska vi allt kunna tjäna några sekundrar även där. Låter som värsta perfektionisten, men ska vi överhuvudtaget ha någon chans i klass 3 måste vi allt öka farten! ;)
  
 
 Idag var jag på stan med Malin. Shopping på schemat och jakten efter ett par skor till vintern. Någon fin tröja hittade jag tyvärr inte (saknar sommarblusar...) men jag köpte ett par vinterbots att ha till höst/vintern. Min dragkedja hade pajat till mina förra så det var verkligen på tiden att jag investerade i ett par nya. Lite väl kallt med converse i vinter... ;)
 
Mer bloggning + agility utlovas imorgon! + videoklipp!
 
Gissa vad det blev till lunch! :D
 
 Kom ihåg mig?