Träningstävling!

Vaknade klockan 6 av den tjutande alarmkockan och hade verkligen ingen lust att gå till skolan. Det hade varit så skönt att bara slumra vidare under det varma täcket med Guy som element vid fötterna. Men nej, så blev det inte. Trotts skoldagen med två timmar matte, fysikprov, labbrapportskrivning osv så led den ändå ganska snart mot sitt slut. 
Efter skolan var det stallet som gällde. Fixade med Tenner och red ut en sväng i det mysiga höstvädret tillsammans med Ebba o Quira. Snälla och glada hästar, om något pigga, njöt av att vara ute i skogen.
 
 
 Tenner! <3
Var hemma en snabbis efter stallet och sedan bar det av till träningstävling i Kallebäck. Eftersom jag nyss blivit medlem i klubben tänkte jag att det kunde vara kul att lära känna de som håller till och tränar där. Det visade sig att jag redan kände fler än vad jag trott. Många hade man träffat på tävlingar, särskilt inofficiell runt om GB, andra gått kurs med osv. 
 
Det var iaf kul att inte känna sig helt vilsen på klubben. :P Det var också gott om folk! I vanliga fall brukar det inte komma så mycket folk till träningstävlingar men här var över 25 pers som deltog. Totalt körde jag två lopp med Guy. Två hopplopp varav en var klass 1-bana och den andra var en klass 2-bana. Vi tog oss runt felfritt båda loppen på hyfsade tider. I första loppet gjorde vi lite väl stora svängar efter hindrerna (vilket vi förlorade tid på) men i det andra loppet höll vi oss riktigt tighta. Jag passade även på att lämna honom i slalom och duktiga Gangstern tog alla pinnar! Sakta men säkert ökar vi farten i slalom... :D
 

Någon kommer att sova gott i natt... :P
 

Vad duktiga ni var!

Svar: Tack! <3 Hur gick det för dig? Kramar E
Emma

Sv; Det gick helt okej! Solo var jätte duktig men jag vimsa bort mig lite vid tunnlarna :P <3
Kom ihåg mig?