Jibbi Jabba

Sitter nu vid en bar i Diani Beach tillsammans med Emilia! Gratis Wifiy och världens godaste drinkar av nypressade passionsfrukter säger man ju inte nej till! Allt smakar för övrigt gott här! Åt bananer och ananas till frukost! Så gott!!!
  Idag har varit en helt fullspäckad dag! Vi har fått lära oss massor om hur man dyker, sett videor och fått instruktionsböcker tjocka som tegelstenar! Men det är bara att plugga! Från början var det tänkt att jag bara skulle snorkla men tack vare mina underbara föräldrar kommer jag nu ta Padi Open Water diving linces!!!
Gah kan inte fatta att jag ska dyka i korallreven bland sköldpaddor och hajar!  
  Men det är inte lätt! Idag provdök vi i poolen vilket var första gången jag någonsin dök. Tuben var jättetung och klumpig på land men under vattnet var man viktlös, typ som i rymden! Lite läskigt var det dock när vi skulle ta av oss masken och klara oss utan syrtuben samtidigt som man andas ut, men det gick bra! :)
  Imorgon blire ännu mer teori (miljoner konstiga ord vi ska kunna på engelska) och övningsdyk i poolen. På fredag och lördag dyker vi i havet! Gahh så taggad!!! Mer bloggning blire snart! Även fler bilder från paradiset! 
/E

Kom ihåg mig?