PARADISET

Livet är UNDERBART! Igår kom vi till paradiset efter en lång resa. Tre olika plan, flera timmars väntan och fem flygplatser senare var vi äntligen framme i Mombasa.
Från början var det tänkt att jag skulle resa själv men så visade det sig att Emilia, från Sthlm, också skulle till samma projekt så vi åkte tillsammans ner till Mombasa. Det var verkligen skönt att inte vara helt själv då det var total kaos på flygplatsen i Addis Abeba. 
Men vi kom iaf fram och även vårat bagae vilket var en stor lättnad! 
Idag har vi fått rundvandring på det otroligt vackra och stora området vi bor på, badat i havet (sett rockor!) solat, gått på stranden och bara njutit! Vi har också sett filmer och fått ännu mera info om projektet som Volker (svensk!) driver här nere i Afrika. Det han gör för valarna och lokalbefolkningen är helt otroligt! Jag beskriver dock det i ett annant inlägg då detta skulle bli alldeles för långt. Nu ska vi snart äta middagen som vår egna (!!) kock har lagat åt oss. Mer bloggning + bilder blire snart! 
Hakuna Matata! ❤️

På flygplatsen i Addis som vi för övrigt spenderade 6timmar på. Där mötte vi även Joel, från Nya Zeeland, som även åkte med oss via Kilimanjaro.


Myggnät is the shit! Man känner sig som en prinsessa! :)

Ute på Diani Beach med två av Volkers rottweilers. :)
Apor i trädgården! :PKom ihåg mig?