Paus från skolan start med agility

Ush, hemsk vecka men nu kan den inte bli annat än bättre! Prov och plugg dygnet runt men äntligen blire paus! Långhelg dessutom då morgondagens två lektioner blev inställda. Nice! ;) Dock blir det ändå mycket på den stackars korta fredagen.
Lite träning med vovvarna på morgonen (hög tid att börja nu!), tandläkarbesök, stan, stallet/jobb och sist av allt gymmet. Fullt schema och sedan blire Stockholm och Avici i helgen! Taggad till tusen! XD
 
Något annat jag verkligen har blivit taggad till och som legat på isen ett tag är agilityn. Vi har haft paus sen ja, slutet av november i stort sett inte tränat någonting. Helt sjukt vad tiden går fort! Dock har vi tränat en del tricks och lydnad hemma (Gangstern har/är i stort behov av det...) men ingen agility.
Anledningen till pausen var delvis att tävlingssäsongen var över, stallet + skolan har tagit mycket tid men också att jag själv inte haft samma sug till agilityn. Guy är lika galet glad som alltid men jag själv har inte haft motivationen till att träna/tävla. Jag och Guy har verkligen utvecklats och kommit riktigt långt i agilityn (helt klart över förväntan) och kan klassa upp oss till klass 3 där eliten och alla andra supertalanger tävlar, om vi vill. Dock kommer vi inte ha någon chans i klass 3, iaf inte tidsmässigt och det är därför jag inte haft samma motivation till att tävla. Visst vi kan fortsätta plocka pinnar i klass 2 men det finns inte längre något klart mål att sträva efter.
 
Jag har dock tänkt på det länge och bestämt mig för att fortsätta tävla i klass 2, men mer för att det är kul. Sätta egna mål för mig och Guy, experimentera med nya byten/vägval och våga satsa 100% på varje lopp. Vi har ju inget att förlora! Dessutom är själva tävlandet bara en liten del av hela kakan. Att träffa alla agilitytokiga människor, åka till nya platser och gå kurser, träna ja listan kan göras lång...
 
Så nu ska det bli dags att börja träna igen! Guy har riktigt blängt på mig de sensaste veckorna. Visst tycker han det är kul med lite vardagslydnad men det finns ju inget som slår agility! Om det blir fint väder imorgon, dvs inget regn, så ska jag damma av tunnlarna från förrådet och inleda träningen lite lätt. Inget avancerat alls, bara få upp pulsen på honom och framförallt ha KUL. För det är väl det agility handlar om?! 
 
 
 
 
 

Helt rätt Emma! :)
Kom ihåg mig?