Shopping och öl

Ni kanske har märkt att det har skett en del förändringar på bloggen? Tyckte det var dags för blogg-makeover (elr vad man nu kallar det) så det fick bli vitt och grått. Mindre färg och mer fokus på bilderna/inläggen. ;)
 
I förrgår var jag tillsammans med min kusin Kristina på stan. Var dock först med la famila på besök i Starobrno-bryggeriet för att se hur det går till att brygga öl. Egentligen är jag inget stort fan av öl men eftersom det är en så pass stor grej här nere i Tjeckien (alla dricker öl) så var det ändå värt besöket. Mitt nya jobb på en Tjeckisk restaurang har dessutom gett mig ganska mycket mer nya kunskaper om öl, vilket gav ännu en anledning till att besöka bryggeriet. :)
 
Efter den guidade turen bland alla miljoner fat och pestoluktande öl-rum mötte jag Kristina. Efter att ha ätit lunch på en indisk restaurang (så himla god mat!!) gick vi runt i diverse affärer och jag fick samtidigt en guidad tur runt Brnos pittoreska gator. Jättemysigt och kul att få användning av den begränsade tjeckiskan jag faktiskt kan. Inte lätt att kommunicera på ett språk jag nästan aldrig talar, men det gick ändå hyfsat bra. Vill verkligen bli bättre på tjeckiska så det är bara till att träna! Fötterna var dock döda efter att vandrat runt i flera timmar, men det var definitivt värt det! :P
 
 
 
 
 

Jättefin design Emma!! :) Hoppas du har det bra nere i Tjeckien <3

Svar: Tack sötis! Ja det är bara gött här i Tjecklandet! Dock bara en vecka av CZ kvar innan jag är hemma i Swiiiden :P
Emma

Jättefin design Emma!! :) Hoppas du har det bra nere i Tjeckien <3
Kom ihåg mig?