Årets första tävling!

Nu har äntligen tävlingssäsongen dragit igång. Har verkligen saknat agilityn! Hundarna kom hem i söndags så det hann inte bli mycket träning innan det var dags att packa bilen och rulla iväg till Alingsås. Totalt var det två starter med Gangstern, hopp och agility. Första loppet, vilket var agility, gick helt okej. Det var en lite klurig bana med en tunnel under balanshindret, något vi tränat alldeles för lite på. Så det blev en vägran på tunneln och kontaktfel på gungan. Satans hinder... Men jag är ändå nöjd. Glädjen fanns där och vi sprang av bara den även om det blev fel.
 
Hopploppet gick bättre och resulterade i en nolla. Dock var det en väldigt lätt bana så många hundar nollade med bra tider. Loppet gick super med Guy ända fram till hinder nr 16 där jag trodde att jag skulle ligga före honom. Dåligt vägval vilket ledde till att vi förlorade tid, men vi löste det ändå. Det är svårt att veta hur snabb jag kommer att vara på banan i förhållande till honom. Oftast ligger jag före men ibland händer det något och vipps är jag flera meter efter.. :)
 
Det var hur som helst grymt kul att vara tillbaka på tävlingsbanan! Nu jäklar ska vi springa! Det var också kul att träffa alla härliga agilityvänner o hundar. Trotts att det gått så pass lång tid är det samma ansikten man träffar på tävlingarna och som man disskuterar banstrategi och hundar med. Imorgon är det tävlingsdags igen! Bara en inofficiell men är ändå taggad till tusen! Pinnarna spelar ju ändå ingen roll längre! ;) 
 
Ladda inför start! XD
 
 
 

 Kom ihåg mig?