Halmstad

Det här med bloggandet går typ åt skogen.. Har dock så mycket nu i skolan + stallet, agility, jobb, ja ni läste rätt! Jag har fått jobb på en restaurang i stan och jobbar några kvällar/eftermiddagar i veckan. Jag trivs jättebra på jobbet! Härligt folk och full rulle så tiden bara rinner iväg. ;)
I skolan går det bra även om det är segt. Är så jäkla skoltrött nu!!! Bara ett prov, en redovisning och en labbrapport kvar nu! Det ska bli så gött med sommarlov! Har aldrig längtat så mycket som jag gör nu!
 
Den här helgen blev det dock inte mycket pluggande. Spenderade den tillsammans med hela familjen i Halmstad. Vi hade hyrt en mysig stuga på Tylösand camping, bara några minuter från havet och den oändligt långa stranden. Hundarna var som tokiga! Haha så härligt! Anledningen till att vi åkte till Halmstad var för att tävla, men eftersom det var en tvådagarstävling passade vi på att göra en familjehelg av det. Så sällan vi är tillsammans allihopa så det var verkligen kul!
 
Själva tävlingen gick bra! I lördags nollade vi bägge loppen med hyfsade tider. Konkurransen var hård med startfält på över 60 starter men vi lyckades ändå placera oss bra. Idag gick det sämre. Första loppet stack han från banan (morsgris...) men andra loppet skärpte han sig och vi placerade oss. Dock var det väldigt varmt idag, men ändå så härligt med sommarvärme! Visst, hundarna springer bättre när det är 15C och mulet men detta var bara underbart! Sammanfattningsvis en grym helg! Sommarväder, härligt folk och duktig Gangster! xD
 
Bilder från helgen kommer på bloggen imorgon! :)
 


 
 
 
 
 Kom ihåg mig?