Uppdatering!

Bloggningen har verkligen inte varit någon vidare men har haft så mycket att göra att den prioriterats bort. Men nu blire iaf lite mer uppdatering.
Förra helgens tävlingar gick sådär. Även om vi lyckades vinna en klass kändes inga av loppen bra. Jag var själv lire ringrostig och Guy var ofokuserad. Men det är bara till att träna! Något som det tyvärr blivit alldeles för lite av. Å andra sidan har jag inte längre samma "tävlingssug" att samla på mig pinnar, vilket har lett till att vi inte tränat lika mycket som tidigare. Det är såklart ingen ursäkt, men agility gör vi mer för att det är kul med mindre fokus på resultatet. ;) 
 
Jag har nu i veckan även varit i Stockholm med klassen. Vi besökte Riksdagen, museer, gick på teater och såklart mycket shopping! Affärerna där är nästan dubbelt så stora jämfört med GBG. Så mycket fina kläder! Bussresan var dock lång som satan. 6 timmar fram och tillbaka. Nåja det var iaf värt resan. ;)
 
Mer bloggning blire imorgon! Ska först fixa en sak i stan och sedan blire till att ladda inför Vårruset! Det är bara en halv mil men kändes ändå som en lagom sträcka! Men vi får se om jag ens kommer i mål. Kommer säkert flåsandes i mål när alla har gått hem vid typ midnatt. :D
 
 
 
 


 
 
 Kom ihåg mig?