Vårruset

Dagen började som ett helvete med ösregn som aldrig tycktes sluta. Hade dessutom en satans magknip (tips sätt inte i er en bagett på 2min) men det gick som tur var över. :)
Kl 19.05 gick andra starten. Jag ville inte springa i första gruppen då jag inte hade någon aning om hur snabbt jag skulle orka springa, därför valde jag att starta i gruppen senare. Loppet gick faktiskt bra! Bara 5km, men då jag i vanliga fall springer 4km trodde jag att det skulle vara jobbigare. Dock sprang jag inte särskilt fort. Sen var det emellanåt ganska svårt att ta sig förbi alla människor. Sjukt mycket folk!
 
Mitt mål var iaf att springa hela tiden och det gjorde jag. Sååå mycket roligare att  springa med massa människor än att springa själv i skogen. Man tänker inte ens på att det är jobbigt utan kämpar hela tiden för att sig förbi alla som är framför en. ;)
 
Tiden blev 28min så jag är nöjd. Hon som vann sprang på 19 minuter så det är ju alltid något att slå! Mitt mål är iaf klara under 23minuter. Det blir till att springa ännu mer och bättra på kondisen! Kan vara en fördel att börja träna på 5km också. ;) Hur som helst var det jättekul att springa! Tyvärr är jag inte anmäld till Göteborgsvarvet men taggar istället Blodomloppet i juni. Då jäklar! :P
   
 

Kom ihåg mig?