Update

Dags för lite uppdatering kanske?! Förra helgen tillbringades i Sthlm tillsammans med Emilia. Vi shoppade, gick runt på stan, stekte ett berg av pannkakor, planerade inför sommaren m.m 
  Förutom det vanliga med skolan, stallet och gymmet har jag i veckan hunnit skaffa en mask till 200-dagarsfesten. Så taggad!! I fredags var jag i stallet och fixade med Pica & Lego. Är Legopassare nu i helgen vilket är hur mysigt som helst! Lördagen var dock stallfri och spenderades på Fitnessfestivalen tillsammans med Alfhild. På mässan var det sjukt mycket folk varav många väldigt vältränade. Vi gick runt kollade kläder, hälsolivsmedel, poledancing, lyssnade på föreläsningar och mycket mer. Vi träffade även Paulo Roberto! :D Dock fanns det nästan mer proteinpulver än kläder på mässan. Det finns säkert tillskott som är bra för kroppen men själv skulle aldrig jag börja med det. 
  Idag var jag på gymmet sedan i stallet och fixade med Lego. Red sedan ut med Ebba och Nina. Solen sken för fullt när vi red iväg men på hemvägen var den redan pä väg ner. Hatar mörkret men fick iaf njuta av några timmars solsken! :)


Kom ihåg mig?