Looooov!

Det har varit extremt tyst på bloggen ett tag men jag bloggar inte om jag inte har någon skrivlust. Känns roligare att blogga om man är sugen på det istället för att bara dra ur sig en massa ordbajs. Haha nog om ursäkter.
Nu är det äntligen HÖSTLOV! Så himla skönt att för första gången sedan sommarlovet få chansen att sova ut!
Dock inleddes det med att jag gjorde högskoleprovet på lördagen. Jag har faktiskt ingen susning om hur det gick, utan gjorde det för att öva en gång innan jag på nytt gör det till våren. Dagen var riktigt seg beståendes av 5 timmars provskrivande men slutade grymt bra med utgång till PC och sedan Trädgårn. :)
 
Annars har lovet bestått av plugg, vänner, rep och förberedelser inför showen m.m. Igår var jag, Malin och Tilda ute för att se en komiker (Hasse Brontë) på Valand. Vi hade verkligen sett fram emot det och kommit dit i god tid för att inte komma försent och när vi sedan sitter och väntar på att han ska dyka upp på scenen så visar det sig att evenemanget i sista stund blivit inställt. Visst var det inte jättemycket folk där men det är ändå synd för oss som tagit oss dit att de ställer in. Vi satt i alla fall kvar en stund och gick sedan runt på stan. Tråkigt att komikern ställde in men det blev en lyckad kväll ändå! :P
 
   

Kom ihåg mig?