Långritt

Internet här i CZ suger men det hindrar inte bloggen från att uppdateras! :) Idag var jag åter uppe tidigt och fixade hos sommarhästarna. Mock, borst, ja det vanliga. Följde också med i vagnen tillsammans med Katja och hennes kompis Sussi medan Jiri körde. Fyrspann idag också :D
  Senare på em red jag ut på långritt tillsammans med Andrea. Vi red på traktorvägar, åkrar och genom mysiga skogsdungar. Idag red jag på en stor, brun valack vid namn Arnie. Han var verkligen fin att rida på! Dock hade han ganska mycket motor och var rätt stark i traven. Galoppen var underbar, iaf tills Arnie fick hemlängtan men genom att dra i nödbromsen fick jag runt honom på en liten volt så at han saktade ner till skritt. Att skena på en busig ponny är en sak, men får ett stort varmblod på 1.70 för sig att sticka, ja då har man inte så mycket att säga till om. Men det löste sig som tur var. :)
  Vi passade också på att en vilopaus vid några aprikosträd strax utanför byn. Då är det rätt nice att ha en stor häst  då man  når de godaste aprikoserna! Trotts Arnies hemlängtan i galoppen var det en riktigt trevlig ridtur. Med härliga 32C i skuggan kan det inte bli bättre. Mer bloggning blire imorgon! ha det gött!
                                                                                                                                     /E
 
Fina Lady <3
 
Arnie <3
 
That feeling! :D
(Bild tagen förra året)
 
 
 Kom ihåg mig?