Steka!

 
Fredag
Gårdagen bjöd på sol, sol och ännu mer sol. Gick upp tidigt för att vara hos sommarhästarna på förmiddagen. Fixade i stallet och fick sedan åka med när Jiri körde fyrspann. Efter körningen gjorde jag och Michaela iordning Zarca o Argona och red sedan ut en sväng längs med åkrarna. Puh vad varmt det var! 35C i skuggan så hästarna var helt våta av svett efteråt, trotts att vi hade tagit det ganska lugnt.
  Något senare fick jag skjuts hem och resterande delen av eftermiddagen spenderades på Krumlovs badplats. Krumlov är en lite större by/ort, nästan i motsvarighet till Mölnlycke, som ligger inte långt från byn Dobelice, där vi har vår lägenhet. Dock var badplatsen inte särskilt stor. De fanns bara två bassänger, var av en var översvämmad med barn och den andra iskall så det blev mest till att steka i solen. Men det var gött det också! Måste jobba lite på brännan så att jag inte ser ut som ett lik i Kroatien.
  Med bästa musiken i öronen kunde man steka i timmar. Något som dock kom som en överraskning var när de började spela basshunters; Båten Anna på högsta volym. På svenska dessutom så det kändes typ som att vara tillbaka i Sverige. Abba och Roxette hör man på radion hela tiden men en låt på svenska är ovanligt! Kul var det iaf!
 
Mer bloggning blire ikväll! Nu måste jag snart fixa mig. Ska ju iväg tillbaka i tiden... :P
 
 
 
 
El masterchef was in the kitchen! Flygande Jakob med ris + sallad. Typ den bästa maträtten! :)
 
 
 
 
 

Fin blogg du har:)

Svar:
Emma

Tusen tack! :D
Kom ihåg mig?