Teasy

Idag har varit en ganska nice dag. Gick upp tidigt (kl 7!) för att åka till hästarna och fixa med dem. Red dressyr på Teasy idag. Sist jag red henne gick det helt okej, dock var det insekter överallt så det blev ingen vidare bra ridning. Idag gick det desto bättre! Det var fortfarande mycket insekter och solen gassade så att svetten rann, men utrustade med en bättre öronhuva och massa insektsmedel gick det faktiskt över förväntan.
  Till en början var hon ganska motstridig och flaxade med huvudet och ville åt alla miljoner insekter, men efter en hel del övergångar, tempoväxlingar och volter var insekterna ett minne blott. Hon jobbade på bra i både skritten och traven, men galoppen var ändå bäst. Vi lyckades till och med utföra ett galoppombyte! :D
  Imorgon blir sista dagen hos sommarhästarna innan vi åker till Kroatien. Det ska bli så himla gött att bara sola, snorkla, äta god mat och bara ha det gött i en hel vecka! Men bloggen kommer inte att vara död för det! Har en massa tidsinställda på lager! Mer om det får ni reda på imorgon. Ha det gött!
 
 
Från hästryggen :)
 

Glad häst efter duschen! :)
 
  Stallets vakthund med stort V. :P
 
 
 
 
 

söta :)

Svar:
Emma
Kom ihåg mig?