När allt känns rätt

Idag var det måndag och skola som vanligt. Seg skoldag som inte slutade förrän 16, men desto bättre blev det när jag efteråt träffade Malin på biblioteket. Det blev inte direkt mycket plugg, mest tjöt men vem orkar plugga direkt efter skolan?! Trevligt var det iaf. :)
 
Senare gick jag som vanligt till stallet. Mockade och pysslade med Tenner och red sedan lektion på kvällen. Idag var jag faktiskt, för ovanlighetens skull, riktigt ridsugen! Även den här lektionen red jag stora fina Vofflan. Till en början var han väldigt tittig, pigg, spänd och ja vinglig. Bogarna var lite överallt och i första galoppen kändes det som han skulle explodera, så mycket energi hade han. Men efter hand blev det bättre och när vi väl började på övningen Åsa hade för oss la han istället krutet på den och blev emellanåt riktigt fin! 
 
Jag kan inte få nog av den härliga känslan när man verkligen känner att hästen bär upp en underifrån och man har kontroll över hela hästkroppen. Man kan liksom göra vad som helst; hästen bara följer ens hjälper och allt flyter på. Inte för att det varar länge, men den känslan! xD
 
Mer bloggning blire imorgon! Låång skoldag med sedan blire mystur på Tenner ut i skogen. Ha det gött! :)
 
 
 
 

Sv; Åh tack så mycket!

det är en härlig känsla du beskriver!

Älskar när allt bara fungerar!:)

Sv. Tack så mycket! :)

OMG!! Vilken häst men framförallt vilken ryttare!!!!!!!:)

Svar: Haha han är en av ridskolans finaste! <3 <3
Emma
Kom ihåg mig?