Tävling i Strömma!

 
Gårdagen spenderade som sagt till större delen på Strömma naturbruksgymnasium. Första loppet gick hur bra som helst förutom att jag glömde banan. Det var ingen komplicerad bana alls, men jag fick blackout mitt på banan och hade ingen aning om vart jag skulle. Ush! Jag tog bara första bästa hinder och kom sedan ihåg den riktiga banan men då var det redan försent då jag hade missat ett hinder på vägen. Satans arg var jag på mig själv efteråt! Men det visade sig att man kunde anmäla sig till "andra chansen" (mycket ovanligt men förekommer på vissa inofficiella tävlingar) så vi sprang banan en gång till och kom 3-a! (bland dem som sprang andra chansen, vilket typ var alla)
 
Sedan återstod det två hopplopp. Banorna var av varianten "fullt ös medvetslös" så vi hade ingen större chans mot alla supersnabba jack russels, men vi nollade iaf alla loppen. Och jag kom ihåg bananorna! Jag var faktiskt lite nervös, särskilt inför den sista extra snurriga banan, för att jag skulle få ännu en blackout. Men alla hjärnceller var på plats och trotts att jag kände mig som en sengångare på hal is (man får verkligen inget fäste i manegeunderlag) så är jag ändå nöjd över loppen. :)
 
Något som var riktigt kul och som jag verkligen inte hade förväntat mig var att vi fick Domarens pris.  Det är ett pris som domaren delar ut till ett ekipage (förare/hund) som har utmärkt sig på banorna. Motiveringen var "En mycket positiv attityd hos både förare och hund på banan." Det var verkligen jättekul att höra! Själv känner jag mig som en flåsande pratkvarn när jag springer för kung och fosterland som cheerleader efter tio powerkings, men peppandet hjälper faktiskt! Iaf om du har en schnauzer! :P
 
  
 Jag och min älskade (och ouppfostrade) Gangster!Kom ihåg mig?