Vart tog tiden vägen?

Tid, tid, tid... Vart tar den vägen? Så mycket som ska hinnas med. Så mycket som måste göras. Så mycket man vill göra, men som tiden inte räcker till för. Ibland önska jag att jag bara kunde klona mig eller spola tillbaka tiden med en manick för att hinna med allt.
 
Samtidigt älskar jag när det är full rulle. Har alltid haft två stora intressen i livet, agility och stallet som båda tar sin tid. Nu gäller det också att hinna med skolan. Satans mycket nu på Natur. Vill man dessutom ha bra betyg måste man ligga i som sjutton. Att plugga i bibblan efter skolan är inget man bara gör någon gång då och då, det har blivit till en vana för att inte ligga efter.
 
Men skolan är ju inte allt. Eller hur? Tänkte egentligen ladda upp filmerna från helgens tävlingslopp i Vårgårda, skriva om ridningen, tjejkvällen, stallet med mera, men tiden saknas. Måste jag välja mellan stallet, agilityn, skolan och bloggen, blir bloggen tyvärr inte prio ett. Och sova bör man ju göra. Iaf lite grann... 
 
Tänkte iaf blogga lite om stallet och ridningen imorgon! Red en ny polle i måndags! Mer om det och helgens planer får ni reda på imorgon! Nu ska jag (äntligen) sova sex timmar innan det är dags att stiga upp igen! Ha det gött!
 
                                                                                                                    / E
 

 Kom ihåg mig?